Finca Mas Solers

Mil raons per Celebrar

El valor de l'exquisidesa, la calidesa de tots els nostres espais, els jardins idíl·lics i el tracte familiar del nostre equip humà són les grans raons per celebrar el teu esdeveniment amb nosaltres. Visita'ns i enamora't de Finca Mas Solers!

Descobreix-la

Zankyou International Wedding Awards 2021

Estem d'enhorabona! Els premis més prestigiosos del sector nupcial, atorgats per professionals, nuvis i un jurat, ens han reconegut com un dels millors llocs per celebrar casaments. Els ZIWA se celebren cada any a 14 països i premien l'excel·lència i el servei als nuvis. Gràcies pel vostre reconeixement i confiança!

descobrir més

Espais de somnis

T'obrim les portes de la nostra finca. Endinsa't en els nostres salons i jardins, sense desplaçar-te.

Descobrir més

Atenció Personalitzada

El nostre equip humà treballa amb passió i professionalitat cuidant tots els detalls perquè a la teva celebració sigui única i recordada per tots. Coneix-nos i ens donaràs el "Sí, ho vull!"

Descobrir més

Gastronomia

Als fogons de la nostra cuida es cou alta gastronomia sense perdre de vista les nostres arrels i autenticitat. Basant-se en la fusió de la cuina tradicional mediterrània amb les tècniques d'avantguarda, el nostre xef elabora plats exquisits a mida. Sabor a foc lent!

Que vols celebrar?

Galeria
Esdeveniments Corporatius
Casaments Únics